fbpx
Dark Mode Off / On
Fem en fredag

Fem en fredag v. 40: Ordspråk.

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar hos Elisa så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Glöm inte att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

  1. När ropade du senast hej innan du kommit över bäcken?
  2. Hur hade din morgonstund guld i mund idag?
  3. Vilka tre goda ting har du varit med om i veckan?
  4. När senast fick du vänta på något gott?
  5. När fann du senast något du sökte?

När ropade du senast hej innan du kommit över bäcken?
Vet inte, jag gör nog aldrig det. Är alldeles för orolig för att ens tro jag kommit över bäcken i första hand.

Hur hade din morgonstund guld i mund idag?
Jag tog en sovmorgon, är sjuk så kände att jag behövde vila. Åt frukost i lugn och ro. Skulle egentligen varit till Västerås men som sjuk blev det inställt.

Vilka tre goda ting har du varit med om i veckan?
Williams födelsedag, det är alltid det mest fantastiska. Planerat och fixat med Williams kalas, samt det goda med att gå ut på restaurang när William fyllde år.

När senast fick du vänta på något gott?
Hmm jag vet inte, kanske är jag mitt i det just nu. Väntan på våren när jag blir klar med mina specialpedagogstudier.

När fann du senast något du sökte?
Förmodligen mobilen som jag lagt på något smart ställe. Är oftast den jag letar efter.

12 Comments

  1. Vilket roligt tema det var på fem en fredag den här gången. Hade tänkt vara med men så fastnade jag i lite annat istället. Roligt att läsa dina svar och tolkningar på ordspråken. Jobbigt att du är sjuk, krya på dig!

  2. Trist att vara sjuk, det är tyvärr typiskt årstiden. Min dotter som bor i Falun var här igår och hon är krasslig och jag proppar i mig vitlök för att slippa smitta. När du är klar med pedagogstudierna, vad väntar då? Nytt jobb?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: