Jag kör en bloggutmaning i oktober. Vill du följa med? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet du med. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Roligaste som finns när man väl sätter igång med dem. Jag tycker om att skriva upp saker jag ska göra, och känner en enorm tillfredsställelse när jag får stryka saker på listor.

Jag gillar också att sitta ner och göra diverse blogglistor, ja som denna? Nu är det ju utmaning men lite samma sak. Man gör en lista och sedan skriver man om saken. Ja du listor är det roligaste jag vet

Deltagare i septemberutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.
Minresatumörmittliv
Zinnie
it_is/Anette
Kraka
Hannafialotta
Ditten_datten
Knaset
Birgit
BP-Computerart
Frida
Stenhagenbettan

26 kommentarer

  1. Hahaha! Så listor är det roligaste du vet. Måste säga att jag älskar dina “temalistor” och undrar ibland hur du kommer på så många utmaningar. Du är bara bäst med just denna lista som jag ju är med på ganska ofta.

    Antar att du även gör inköpslistor. För det är de enda listor jag gör, förutom när jag reser, då gör jag en lista med saker att packa så att jag inte glömmer hälften, vilket jag ofta gör ändå;-)
    BP recently posted..Weekly photo challenge: Vecka 41 – ”Orange”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: