Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Gynekologi

Huvudvärk en måndag.

Bok i seren Bland tomtar och troll, som jag köpte på Ta till vara för 3 veckor sedan.

Idag runt två tiden började jag känna av huvudet. Jag höll mig kvar på jobbet tills jag slutade och åkte sedan hem och stupade. Huvudet har pulserat hela eftermiddagen och kvällen. Jag fick mens i lördags och i natt vid två vaknade jag av att behöva skynda mig upp för att liksom byta, gick upp vid 6:00 samma då fick rusa till toaletten. Sedan har jag liksom fått byta varannan timme hela dagen. Brukar inte blöda speciellt mycket annars, men idag tycks det vara sådan där undantagsmånad. Kanske för att jag tog cellprov i torsdag?

Hur som helst idag har jag jobbat, sedan kom jag hem. Har läst lite bloggar och ska strax gå och lägga mig. Haft en bra dag förutom huvudvärken då, imorgon är det tisdag och jag har inget planerat för den dagen.

12 Comments

  1. nej men usch va jag avskyr det Började ju med pspruta o et har blivit bättre faktiskt tar en vvar 2 veka smidigt
    hoppas det avtar o u känner dej piggare kram

  2. Kommer ihåg när jag brukade ha mens det brukade blöda rätt rikligt vilket inte alls var kul. (Jag använder P-spruta nu som gör att jag inte blöder) Men hoppas det lugnar er sig inom några dagar 🙂

  3. USch för en sådan huvudvärk, hoppas du blir bättre snarast
    Men oj, håll koll bara så du inte förlorar för mycket blod
    Jag brukar blöda som bara den dag 3 o sen nästan inget mer resterande

    Jag blödde ganska kraftigt efter mitt cellprov med så de kan vara de som gjort att de blivit såhär för dig

    Krya på dig fina du <3 kram

  4. Hoppas du slipper huvudvärken imorgon och att du får en lugnare natt 🙂

    Sv: ja men hon tycker att det är ganska roligt nu när hon börjar lära sig 🙂 klättring är bra träning för hästen så länge man gör rätt och det är lätt träning för mig och tar inte så lång tid 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.