Onsdag och trött.

Idag var jag så trött att jag la mig och sov en stund på jobbet. Ja alltså under min rast förstås, var nog precis vad min kropp behövde lite powernap så där för att jag tror att jag annars haft riktigt svårt att vara vaken idag.

Efter jobbet åkte jag ner på stan, tanken var att köpa en rock till William men vi hittade ingen som var varm tyvärr. Han måste verkligen ha en jacka nu, och är inne på att ha en rock istället. Får hoppas att vi ska hitta något. Björn kommer hem idag från England som han varit i sedan i måndags. Han åkte till Arlanda i söndags dock, ingen nöjesresa utan han har varit där på jobb.

Det blev ingen promenad på jobbet idag, däremot ska jag och min fina kollega Anneli ta en promenad imorgon. Så skönt med friskluft en stund och få energi. Jag har dock varit ute nu på kvällen och tagit några steg. Måste se till att gå varje dag, jag mår så mycket bättre då. Så på fredag morgon efter frukost ska jag bege mig ut på en lång och härlig promenad, för att starta dagen på bästa sätt.

Har du haft en bra onsdag?

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

22 thoughts on “Onsdag och trött.

 • 9 oktober, 2019 at 20:37
  Permalink

  Så skönt att du kunde sova en stund på din rast. Jag önskar att den möjligheten fanns på mitt jobb med. Rock är väldigt fint, hoppas att ni hittar en varm som passar William. Jag skulle också vilja ha en varm rock. Min dag har bestått av kaos från tidigt morgon tills jag gick hem från jobbet. Fick en mysig stund med Loui när vi kom hem från förskolan. Men nu är jag helt slut och funderar på att vara hemma i morgon och på fredag. Stressen sätter sig tag i mig väldigt mycket nu ?
  Jennysvardag recently posted..Känslor och frågestund

  Reply
  • 9 oktober, 2019 at 21:41
   Permalink

   Ja det var skönt, behövde det verkligen :). Ni har inget vilorum att lägga er i? Det har inte vi egentligen heller, men i mitt klassrum så har vi en soffa så la mig på den. 🙂
   Låter som en tuff dag 🙁

   Reply
  • 9 oktober, 2019 at 21:42
   Permalink

   Ja visst är det så. Förstår det, jag blir lätt sådan med som stannar inne trots att jag behöver den friska luften.

   Reply
  • 9 oktober, 2019 at 21:43
   Permalink

   Ja vi får leta vidare :). Han behöver en jacka i alla fall :). Ja det var verkligen vad jag behövde 🙂

   Reply
 • 9 oktober, 2019 at 21:42
  Permalink

  Tyvärr har jag mått sämre nu under kvällen… annars har min onsdag varit hyfsad.

  Skönt Du kunde vila lite på Din rast.

  Jag tror rörelse i kombination med frisk luft är bra.

  Ja vinterkläder börjar behövas, jag skulle behöva både kängor och jacka.

  Reply
 • 9 oktober, 2019 at 22:19
  Permalink

  Så skönt att kunna få ta sig en liten powernap in emellan! burkar också försöka göra det när jag har möjligheten så håller energin till kvällen också 🙂 Att starta dagen med en lång promenad lät ju också hur härligt som helst, är nog ett jättebra sätt för kroppen att värma upp och vakna till på ett mjukt sätt 🙂

  Reply
 • 9 oktober, 2019 at 22:20
  Permalink

  Det är ju så skönt med powernaps, om de inte blir för långa vill säga så man vaknar mitt i djupsömnen och då inte vaknar till. Hoppas att ni hittar en rock snart till honom. Mysigt med promenad imorgon med vännen. Det är så skönt att vara ute i höstluften.
  Hannas krypin recently posted..Jag blev provocerad idag!

  Reply
  • 10 oktober, 2019 at 22:33
   Permalink

   Åh ja verkligen precis vad min kropp behövde :). Ja det var verkligen det, så fint att promenera så där med kollegan 🙂

   Reply
 • 9 oktober, 2019 at 23:25
  Permalink

  Så bra att du lyssnade på kroppen när den sa att du behövde vila lite. En powernap är aldrig fel och det är riktigt skönt. 🙂

  Reply
 • 9 oktober, 2019 at 23:33
  Permalink

  Skönt att kunna ta en vill paus på jobbet, vi har faktiskt vilorum på jobbet men jag har aldrig ens varit inne i dem. Ja jag behöver köpa kängor till Lex med i vecka insåg jag just idag
  Lexochlogan recently posted..VACKRA VÄSTKUSTEN

  Reply
  • 10 oktober, 2019 at 22:34
   Permalink

   Vi har inga, så använder mitt klassrum så skönt :D. Insåg att jag verkligen behövde det 🙂

   Reply
 • 9 oktober, 2019 at 23:39
  Permalink

  Det är sån lycka när man har hittat något som man märker att man mår bra av 🙂
  Vad roligt att han kommer hem nu efter några dagar borta 🙂

  Reply
 • 10 oktober, 2019 at 21:12
  Permalink

  Kom ni iväg på promenad idag? Är ju så skönt att få komma ut i naturen lite ☺️ Skulle också behöva köpa jacka nu inför höst/vinter, har ju verkligen blivit kallt ute!

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: