fbpx
Dark Mode Off / On
Reklam

Mattor för hemmet.

Inlägget är i samarbete med Ciqola Carpets.

Något jag fullkomligt älskar är mattor, jag är sådan där som skulle kunna ha mattor i varje rum. Det finns få saker som passar en frusen människa som mig så bra som mjukt underlag som lite värmer fossingarna. I mitt sovrum har jag i dagsläget ett fejkfårskinn jag sätter fötterna på det första jag gör på morgonen. Jag tycker nämligen att det är rent av vidrigt att sätta fötterna mot ett kallt underlag. Det är här som mattor har den magiska egenskapen att värma upp, ge ett mjukt underlag för fötterna och riktigt få en att gosa in sig totalt.

Så nu är jag ute efter något nytt i mattväg. Det var då jag såg dessa otroligt vackra runda mattor från Ciqola Carpets och blev helt förälskad. För tänk så fint det skulle vara med en rund matta i sovrummet. Jag älskar ju rosa och grått, men så såg jag att de även hade en i blått, jag upplever den dock som lite halv blå med turkosa inslag. Jag tror ju på det där med att blåa färger hör hemma i sovrummet. Många menar att det är en lugnande färg som får oss att sova bättre, och det behöver jag. Sova bättre och sätta fötterna på ett mjukt underlag så som denna fina matta.

Det går nog att fundera en del kring varför jag tycker så mycket om mattor? Jag tror dock att det är för att jag upplever att mattor förhöjer stämningen i ett rum, det mjukar upp men bjuder också in för att kunna göra saker. Som liten älskade jag att ligga på golvet och läsa böcker. Med mjukt underlag så som en härlig matta så kan man fortsätta med detta, nu är visserligen sängen, soffan och fåtöljer också sköna att ligga i men det är något speciellt att ligga på golvet med en bra bok på en mjuk och skön matta också anser jag.

Nu när jag suttit en stund på Ciqola Carpets kan jag inte annat än att säga att även du borde besöka deras fina webbshop och kolla efter en ny matta. Tänk på vad det kan göra för ditt rum? Passa på att handla och få nytt till hemmet redan idag.

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.