På bilden ser du min fina hjälpmammakollega Anna med sin lilla son.

Igår var jag i egenskap av hjälpmamma på aktivitetsmässan i Falun för att tillsammans med hjälpmamman Anna representera Amningshjälpen i Dalarna som förening. Det var verkligen jättetrevligt, vi delade ut information och gav även bort boken “De osynliga brösten“.

Som jag skrev var det väldigt trevligt, på tisdag kommer jag och Anna stå på café rekommenderas i Falun för att ha amningscafé eftersom det är Nordiska amningsveckan från och med imorgon.

När jag kom hem från mässan så skapade vi ett Instagramkonto samt en sida för Amningshjälpen Dalarna på Facebook. Bor du i närheten så gå gärna med och följ oss där. Du får så klart jättegärna bli medlem, Amningshjälpen finns i hela landet så går du med så kommer du träffa helt underbara människor precis på din ort.

När du är medlem i Amningshjälpen får du Amningsnytt 4 gånger per år. Tidningen är helt fantastisk och dessa är alla nummer jag har hittills.

Fb-Button

12 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: