Idag har jag varit trött från det jag vaknade typ. Jag får verkligen erkänna att det ska bli grymt skönt med helg imorgon klockan 11:00. Jag ska fixa fransarna imorgon och ser verkligen framemot att få bli lite fin.

Har lite dåligt samvete då ni fina läsare har lämnat sammanlagt 79 kommentarer som jag inte hunnit med att publicera och svara på. Den här veckan har varit så intensiv och det är liksom bara onsdag. Först jobb, sedan amningsveckan och idag jobbade jag min sena dag. Men imorgon ska jag svara er alla. Antagligen är det fler kommentarer då, men så kan det ju få vara.

33 kommentarer

 1. Kan tänka mig att det har blivit en intensiv vecka för dig. Så bra att amningen får sån uppmärksamhet och pågår en hel vecka 🙂 Vad roligt att du ska fixa dina fransar i morgon 🙂 Så härligt att du går på helg i morgon 🙂
  Jennysvardag recently posted..Förändra

 2. Oj det var inte lite kommentarer! Visserligen brukar jag göra samma sak och spara dom på hög. Jag är dock inte så duktig att jag svarar på alla. Ofta tycker jag att jag svarar lite samma saker och då känns det så onödigt att svara på alla fast jag vet att jag själv uppskattar när andra bloggare svarar på mina…
  Så skönt med så kort jobbdag, det har inte jag. Istället har jag veckans längsta dag imorgon.. Så jag borde verkligen krypa ner under täcket nu….
  Hannas krypin recently posted..Om dagen och framgångsfaktorer

  1. Nej är ju inte det så dumt också för jag har gjort så här flera gånger för jag är trött ?. Så sitter man med massor sen funderat en hel del kring om man ska svara alla eller inte.

 3. Jag har också varit riktigt trött ända sen jag vaknade. Det gråtrista och regniga vädret, och allt färre ljusa timmar suger energi ur en på något sätt känns det som. Har man sen fullt upp ovanpå det så undrar jag hur man lyckas vara pigg…Förstår att det är svårt att hinna svara på alla kommentarer, för även om det är väldigt trevligt så tar det ju sin tid. Vissa svarar aldrig, men personligen vill även jag svara alla som skriver till mig?
  Lillan Kind recently posted..När det sjunger på sista versen

 4. Så skönt med helg så tidigt. Dessutom på en torsdag & inte fredag, avis!
  Roligt att göra nya fransar. Men du, du är fin ändå ?

 5. Skönt att du får lite tidig helg och få ro om dig själv. Fransarna är alltid skönt att fixa. Man hinner inte allt hela tiden, ha inte dåligt samvete <3

 6. Haha detta känner ja igen halkar typ alltid efter med att svara på kommenter. Dock läser ja alltid typ samma dag som ja fått dom sen kanske ja svarar på dom någon dag senare haha ?❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: