Inlägget innehåller annonslänkar från Glossybox.

I helgen hämtade jag ut en Glossybox. Jag fick den som premie men inte från Glossybox utan ett annat ställe där den ingick om man handlade. Hur som helst, så var det boxen med namnet Unicorn och jag fullkomligt älskar boxen som nu står vid min säng.

Jag anser att det är så fint med dessa boxar. Sedan blir det sådan fin inredningsdetalj om man känner för att använda boxarna till något annat. Jag har haft mina till pennor, foton och har flera i mitt sminkbord där jag fördelat kammar, borstar, parfymer och liknade i dem.

Innehållet ser du här. Jag har använt mig av några av produkterna och hittills är jag nöjd.

Jag vill avslutningsvis tipsa dig om att du denna månad får 20% rabatt på månadsboxen med koden: GBOKT20
De har även rabatt på sina kalendrar som ger dig mer rabatt ju fler kalendrar du köper, där en kalender ger dig 20% rabatt, två kalendrar ger dig 37% rabatt och tre kalendrar ger dig 44% rabatt. Hur bra är inte det? Koden till detta är: ADVGBBUNDLE

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: