Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
My little pony

My little pony – Den stora dansuppvisningen.

Jag var till Ta till vara idag, bland böckerna hittade jag denna bok. För er som är unga så kom dessa böcker med ett kassettband. Man satte i bandet och sedan fick man följa en saga. Oftast sa berättarrösten: ”När du hör den här signalen *plingelin” så är det dags att vända bland. Nu börjar vi”. Nu kom det inget kassettband med och eftersom jag inte äger någon spelare gjorde det mig inget. Men boken gjorde mig glad, fick betala 2 kr för den och den är nu tillagd i min samling.

10 Comments

  1. Minns är jag mindre runt 5-10 år att det var jätte mycket reklam om just my little ponny att man kunde köpa set och leka med. Dock var jag aldrig ett my little ponny tjej men tycker ändå hästarna var söta 🙂

  2. Åh, jag kommer ihåg de där ”plingböckerna”. Jag hade en favoritbok och låten som var med i slutet spelas mitt huvud nu. Kul med lite nostalgi och vilket fynd du gjorde, bara 2 kronor. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.