My little pony – Den stora dansuppvisningen.

Jag var till Ta till vara idag, bland böckerna hittade jag denna bok. För er som är unga så kom dessa böcker med ett kassettband. Man satte i bandet och sedan fick man följa en saga. Oftast sa berättarrösten: “När du hör den här signalen *plingelin” så är det dags att vända bland. Nu börjar vi“. Nu kom det inget kassettband med och eftersom jag inte äger någon spelare gjorde det mig inget. Men boken gjorde mig glad, fick betala 2 kr för den och den är nu tillagd i min samling.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

10 thoughts on “My little pony – Den stora dansuppvisningen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: