Ny lördag och Social media support & share group kör på med sitt länkregn. Här kommer några härliga bloggar som deltar. Gå med du också, reglerna låter ofta ganska hårda, men det är mycket lättare än man tror och roligt dessutom. Håller man sig bara till att ge och ta så blir det hur bra som helst.

Fröken rödlök om Rösta på dina favoriter.

Mina om att vara friskförklarad från utmattning.

Yela om ADHD.

Jessica Burman om intervju om andlighet.

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: