Jag kör en bloggutmaning i oktober. Vill du följa med? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet du med. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Förmodligen inte helt otippat men jag unnar mig ögonfransförläning samt naglar varje månad. Det är så skönt att få sådant gjort, jag känner mig fin och sparar massa tid jag annars skulle lagt på att kämpa på med sakerna själv. I torsdags gjorde jag fransarna ni ser ovan.

I fredags var det naglarnas tur att få bli fina, på vägen hem tog jag ett foto med naglarna intill de vackra höstlöven som är nu. Månadens färg blev rosa, för nog är det något speciellt ändå att pigga på hösten med lite färger. Unnar du dig något?

Deltagare i oktoberutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.
Minresatumörmittliv
Zinnie
it_is/Anette
Kraka
Hannafialotta
Ditten_datten
Knaset
Birgit
BP-Computerart
Frida
Stenhagenbettan
Amandizan

50 kommentarer

 1. Jag gör också fransar, det är så skönt! Hur gör du när de tvättar ögonen? Så himla många fransar som ramlar av när jag tvättar ansiktet som vanligt…
  Caroline recently posted..Fredag

  1. Åh ja visst är det :). Jag använder fransschampoo oftast. Men när jag tvättar ansiktet tex för att få bort foundation brukar jag se till att ha tvättservetter som jag tvättar runt i ansiktet med och sedan har jag huvudet lutat väldigt mycket över handfatet så jag inte får vatten på fransarna. Har alltid en handduk som jag torkar med efteråt :). Däremot tycker jag att fler faller på mig efter jag tvättar håret. Tvättar dock håret en gång i veckan numera 🙂

    1. När man tvättar bort sminket så kan man köpa fransschampo till det. Jag brukar ha på lite på en sminkborste man får ihop med fransschampot och sedan tvättar jag av med det. Då försvinner smuts från ögonen 🙂

 2. Det där jobbar jag för att ha råd med, typ någon som fixar fötterna och en ansiktsbehandling en gång i månaden. Den dagen ekonomin finns, är det något jag ska göra till rutin. Så fint att du gör detta för Dig?och väääldigt fina både naglar och fransar?

 3. Vilken fin selfie, och bilden med naglarna och löven är såååå vacker. Du har helt rätt att unna dig dessa två saker. Man ska känna sig fin och snygg, vilket du verkligen är kan jag säga. Å naglarna skulle man aldrig få till så fint i alla fall. Så bra gjort!
  BP recently posted..Bokmärken och vad jag unnar mig

 4. Verkligen jättefint. Har haft dom tankarna ett tag, men jobbar man inom vård/omsorg får man inte ha matrieal på sina naglar tråkigt nog.

 5. De förtjänar du
  Fransar har jag velat pröva men så rädd att jag ska förstöra mina egna eller att jag inte ska tåla limmet. Hört en del som sagt att de reagerar så starkt att de måste ta bort förlängningen igen
  Wifeey recently posted..Krig på ingång?

 6. Helt rätt att unna sig själv något tycker jag. Viktigt att få känna sig lite fin med! Jag unnar mig också naglar varje månad, skulle känna mig naken utan… fin färgen på naglarna var ?
  Sanna recently posted..Autum shopping!

 7. Blir lite avis! Så fina fransar och naglar, jag brukade också unna mig det förut. Jag lyckas inte hitta tiden att få det fixat ? Jag unnar mig gärna olika saker, men det blir oftast väldigt spontant ? Ha en fin kväll!
  Bylisa recently posted..Höstmys i uterummet

 8. har faktiskt aldrig gjort varken lösfransar eller naglar på en salong någon gång. dock har jag varit sugen på att testa måna gånger speceillt fransar då jag har så korta och glesa fransar haha. älskar verkligen din fransar och naglarna också helt klart rosa är ju en favorit för mig så blev lite in love med dina naglar <3
  jessica recently posted..tema clowner och uppdatering i utmaningen.

 9. Så himla snygga naglar, rosa är såå snyggt! Sådant kan verkligen pigga upp! Jag unnar mig någon inredningsdetalj ibland & gott på helgerna men skulle gärna vilja göra lashlift! Jätteskönt att slippa mascara ☺️
  Yela recently posted..Bloggsupport & En lugn lördag

 10. Jag tycker det är bra att vi alla har nånting som vi gör som vi unnar oss. Som får oss att må bra inombords. Jättefina naglar 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: