Middagar och söndag.

Du som läser min blogg ofta vet nog att det här med matlagning inte är min grej. Det är så saker jag finner så otroligt tråkigt som just matlagning, därför klappar jag mig alltid på axeln när jag råkat mig på att fixa mat. Igår gjorde jag en rätt som var enkel och god. Ingredienserna var färskpasta, lövbiff, tomater, en påse med grönsaksbladning, matlagningsgrädde sedan salt och peppar samt chiliflakes. Det blev väldigt gott, och William var lika nöjd som jag.

Jag önskar ganska ofta att jag var mer för det här med matlagning, men jag vet någonstans att det inte är min grej. Jag lagar saker och äter men har väl inget större intresse i maten. Idag söndag lagade jag mat igen, tacos denna gång hemma hos Björn. Vi äter tacos jättesällan i vår familj, inte för att vi inte tycker det är gott utanför att det helt enkelt inte är så att vi har “tacofredag“.

När jag funderade på varför vi äter det så pass sällan slog det mig att vi åt just tacos ofta när William var riktigt liten. Tills han var runt 4 år kanske, jag tror vi lite tröttnade efter det. Så idag var William nöjd då det fick bli tacos, och gott var det med.

Vad åt du till middag idag?

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

6 thoughts on “Middagar och söndag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: