Airpods och friheten.

Inlägget är i samarbete med Teknikdelar.se

Har du hört talas om Teknikdelar.se? Det hade inte jag förrän alldeles nyligen. Teknikdelar.se har ett stort utbud, marknadens bästa priser och kanske framförallt snabba leveranser. Idag är det många som vill handla Airpods för i ärlighetens namn hur skönt är det inte med sladdfria hörlurar? Jag är i alla fall sådan som blir fullkomligt galen på sladdar, de är i vägen när man promenerar och dessutom så tycker jag ofta de går sönder så man måste köpa nytt. Det är en kostnad som alltid stört mig, eftersom det inte är billigt med smartphones.

För mig känns det som att fördelarna med Airpods är rejäla. För Iphone användare borde det nästan vara så att man la ner tid på att köpa sig saken, och till de bästa priserna så klart. Eftersom Teknikdelar har bra priser så borde det vara det första stället man besöker när man letar saker till sin smartphone, för varför betala mer när man kan betala mindre? Jag som person väljer alltid att leta upp det billigaste alternativet för jag tycker min plånbok förtjänar inköp som inte är allt för dyra. Jag tror någonstans att detta är något vi alla strävar efter att komma så billigt undan som möjligt?

Har du handlat hos Teknikdelar.se? Vad tyckte du?

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

6 thoughts on “Airpods och friheten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: