Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

Använder du höst eller vinterjacka idag?

Jag kör en bloggutmaning i oktober. Vill du följa med? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet du med. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Ja det gör jag, den åkte på redan i början av oktober. Eller egentligen använde jag den en sväng på Rockstad Falun också. Jag är frusen av mig, det funkar inte med höstjacka så långt in på året för mig. Lidelsen i att frysa liksom, avundas alla människor som aldrig fryser. Den kategorin tillhör jag inte.

Deltagare i oktoberutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.
Minresatumörmittliv
Zinnie
it_is/Anette
Kraka
Hannafialotta
Ditten_datten
Knaset
Birgit
BP-Computerart
Frida
Stenhagenbettan
Amandizan
Klimakteriehäxan

4 Comments

  1. Här är det höstjackan som gäller. Den funkar ett tag till och jag väntar i det sista att gå över till vinterjacka ?

  2. Ungefär samma här, fast det är ovanligt varmt här för årstiden. Men 11-13 grader i kombination med att det blåser småspikar så sätter jag på mig en tjock höstjacka. Den skulle egentligen duga även som vinterjacka, men då jag är lika ”frussen” som du har jag en jacka i reserv. Vill ju inte frysa ihjäl;-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d