Kläder från Meandiinternational.

Förra fredagen hade jag Meandiparty här hemma hos mig. Jag beställde en klänning i jättefint tyg med blommor på. Jag föll direkt för den, och älskar att det är omlottmodell som jag tidigare aldrig använde. Tänk hur man kan ändra stil ändå?

Som värdinna fick jag en röd tröja som gåva. Det är lite roligt för jag har aldrig använt mig av röda plagg tidigare, men det är riktigt snyggt. Perfekt så här när julen börjar knacka på dörren.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

18 thoughts on “Kläder från Meandiinternational.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: