Jag kör en bloggutmaning i november. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Direkt utbrister jag NEJ. Blev rent av lite stressad när jag tänkte på den här rubriken. Fyra veckor är ingenting, det kan också bero på att jag håller på med två uppsatser varav den ena har sista inlämning 29/11 och den har jag skrivit på men ändock känner jag mig totalt omotiverad. Jag har som mål att försöka skriva klart den till nästa helg för att då kunna sitta och små pilla i den, och ge mig på nästa uppgift efter det.

Hur som helst julpynt fixar jag alltid precis på dagen den första advent. Eller ja allting utom julgranen. Den har William huggit de senaste åren åt mig, och den åker upp några dagar innan julafton för att sedan slängas ut oftast på nyårsdagen. Jag skulle aldrig orka ha kvar julen till tjugondag Knut. Efter nyår vill jag plocka in våren med en bukett tulpaner.

Deltagare i novemberutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.
Stenhagenbettan
Klimakteriehäxan
Ditten_datten
it_is/Anette
Zinnie
Mösstanten
MinResaTumörMittLiv
BP-Computerart
Kraka
Ida
Netti Starby
Annelizzza

16 kommentarer

  1. Absolut inte! Fast kanske ändå för mentalt har jag börjat inse att fönsterna behöver putsas. Alla vet hur snyggt det är med en ljusstake mot ett smutsigt fönster… Men annars nej. Ljusstakar och annat kommer upp fredagen före första advent.

  2. Jag börjar att pynta så att jag har klart det innan första advent tycker det är det mysigaste när man kan tända första advents ljuset och allt är klart 🙂 jag kär på en plastgran

  3. Börjar också känna mig stressad inför jul. Brukar vara ute i god tid annars och då menar jag typ två månader innan men i år har det inte blivit så

  4. Jag har inte börjat pulpynta osv, men däremot har jag börjat köpa julklappar! Känns så skönt att vara ute i god tid för en gångs skull, haha 🙂

  5. Jag håller med, börjar ev med adventsljusstakar i början av december. Det sista samma vecka som julafton och efter nyår ska den snabbt bort! ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa