Jag kör en bloggutmaning i november. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Mitt bästa städtips är nog att bara sätta igång att städa. Oavsett hur tråkigt det känns så är det alltid skönt efteråt. Damma, dammsug och fixa med det du brukar och sedan bara känns glädjen i att det är klart. För nog toppar få saker ett nystädat hem.

Deltagare i novemberutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.
Stenhagenbettan
Klimakteriehäxan
Ditten_datten
it_is/Anette
Zinnie
Mösstanten
MinResaTumörMittLiv
BP-Computerart
Kraka
Ida
Netti Starby
Annelizzza

30 kommentarer

 1. Det är verkligen det bästa rådet man kan få! Jag har fått samma råd med träningen. Tänk inte att du ska göra det när du har köpt skor eller när vädret passar utan gör det nu på en gång! ?

 2. Sant! Mitt bästa städtips är att lyssna på en bra podd under tiden för då glömmer man lite bort hur lång tid det tar… och känslan/doften när det är klart är ju underbart 🙂
  Sanna recently posted..Utvärdering Oktober!

 3. Jag håller med! Det är bara att köra igång för det blir inte bättre av att vänta och visst blir man nöjd när det är klart.

 4. Jag tror att det är med städning som med träning – den bästa är den som blir gjord? Dock får jag väl erkänna att även om jag tycker att det är trevligt att ha det städat, lutar jag lite mer åt principen “bättre lite skit i hörnen än ett rent helvete”? Så jag är nog en bättre tagare än givare av städtips.
  Lillan Kind recently posted..I väntan på vargavintern

 5. Du har så rätt så!!! Jag avskyr att städa och väntar in i det längsta…
  Sedan förvånar mig det alltid att det är rent i fem minuter innan det är smutsigt igen, speciellt under vintern, då det alltid blir ett grusupplägg i hallen.
  BP recently posted..Tråktorsdag – vilken blandning;-)

 6. Bra tips tycker jag! De är verkligen bara att ta tag i det direkt! Annars blir de att man hinner tänka efter så mycket och att man hittar på en ursäkt tillslut, så blir inte städningen av! Finns ingen så skön känsla som nystädat hem?❤️
  Tina recently posted..Torsdagen den 7 November

 7. Jag gillar ditt tips och det är verkligen en bra en, för när man är klar då känns det alltid så himla bra. Men det är just det där med att börja med städningen… inte alltid lika kul 🙂

 8. Håller nog med dig. Jag mår dåligt när det ligger för mycket saker överallt och så byggs det på med ångest kring det hela som gör att jag inte kommer igång med städningen, men om jag istället tar tag i det på en gång.. Ja, känns ju klart bättre!
  Annica recently posted..Tankar efter specialmödravården

 9. Så bra och enkelt tips ändå haha! Det är verkligen just den linjen man ska över, att ta tag i det och börja. Är själv mästare på att skjuta fram saker och ting så vet precis :’) Men när man väl börjat och gjort det klart så känns det ju underbart!!
  Ida recently posted..Smile for the camera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: