Det senaste jag lärde mig var?

Jag kör en bloggutmaning i november. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Hmm jag tror inte jag lärt mig något. Eller ja, det blev ju en ganska spännande sak inatt när jag somnade om och vaknade efter tio minuter vid flera tillfällen och trodde jag sovit i flera timmar. Hann nämligen med att drömma mängder denna natt om olika saker trots uppvaknade vart tionde minut. Det var ganska spännande, om inte lärt mig så en erfarenhet vilket kanske går lite hand i hand.

Deltagare i novemberutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.
Stenhagenbettan
Klimakteriehäxan
Ditten_datten
it_is/Anette
Zinnie
Mösstanten
MinResaTumörMittLiv
BP-Computerart
Kraka
Ida
Netti Starby
Annelizzza

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

10 thoughts on “Det senaste jag lärde mig var?

 • 14 november, 2019 at 17:09
  Permalink

  Det kallar jag för att lära sig den hårda vägen;-) Spännande drömmar, om man kommer ihåg dom vill säga, är alltid roliga tycker jag.
  BP recently posted..Aktiv med ”gatukonst”

  Reply
 • 15 november, 2019 at 05:08
  Permalink

  Blir lite avundsjuk när jag läser om drömmar, att drömma massor. Det var en lång lång period när jag inte drömde alls… o nu sista året har jag någon gång drömt, vilket gör mig så glad, även om jag inte kommer ihåg något av drömmen ler

  Ha en fin fredag.
  it_is/Anette recently posted..Det gör riktigt ont att… – Bloggutmaning dag 15

  Reply
 • 15 november, 2019 at 09:43
  Permalink

  Det senaste jag lärde mig var att Freixenet tillverkar prosecco. Jag trodde att dom “bara” gjorde cava och att all prosecco kommer från Italien.
  Det lärde jag mig nu på morgonen hos BP – tack vare din utmaning 😀
  Ama de casa recently posted..Hänt i veckan

  Reply
  • 16 november, 2019 at 11:33
   Permalink

   Så roligt :D. Det är ändå speciellt det där med att få lära sig nytt 😀

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: