Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

Det gör riktigt ont att…

Jag kör en bloggutmaning i november. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Kliva på en legobit, slå in tån i en tröskel och att halka på slask-is. Alltså den smärtan, och hur man svär när det händer. Många skulle skriva att föda barn, men grejen är den att just den smärtan är individuell. För vissa gör det förbannat ont och för andra mindre ont. Så jag kör på sådant de flesta nog ändå kan hålla med om.

Deltagare i novemberutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.
Stenhagenbettan
Klimakteriehäxan
Ditten_datten
it_is/Anette
Zinnie
Mösstanten
MinResaTumörMittLiv
BP-Computerart
Kraka
Ida
Netti Starby
Annelizzza

2 Comments

  1. Det finns mycket som gör ont. De flesta gångerna, kunde det vara mycket värre. Men det kan man ju inte tänka på då, gör det ont så gör det ont. Just nu är jag ledsen över att jag har ont i mitt knä och måste gå med kryckor. Det känns jobbigt just nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: