Jag kör en bloggutmaning i november. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Jag kan nå upp med tungan till näsan. Inte för att jag vet om det är en talang direkt att skryta om man barn brukar tycka att det är väldans spännande och vill att man gör det igen och igen. Jag tror att detta skedde i samband med att jag hoppade från vårat vardagsrumsbord som barn. Jag hade en kvast under tröjan hoppade och fick kvastskaftet rakt upp i gommen. Det blödde som bara den och vi fick åka till Falun och barnkliniken för saken. Jag minns att något kändes konstigt med tungan efteråt så misstänker att tungbandet kanske slogs av en bit efter detta.

Deltagare i novemberutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.
Stenhagenbettan
Klimakteriehäxan
Ditten_datten
it_is/Anette
Zinnie
Mösstanten
MinResaTumörMittLiv
BP-Computerart
Kraka
Ida
Netti Starby
Annelizzza

Fb-Button

4 kommentarer

  1. Aj, aj, aj… Jag slog mig massor när jag var liten och var på akuten otaliga gånger. Men inget av det resulterade i nåt jag kan skryta med, så på sätt och vis hade du ju tur 😉
    Har suttit här och testat, men nej. Jag grejar det inte.

    Nåt jag själv kan skryta med? Kan faktiskt inte komma på en endaste sak, men jag är glad ändå 😀
    Ama de casa recently posted..Tvångsshopping…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: