Lucka nummer 18. Tips i motgång.

Tanken som slog mig när jag läste denna rubrik var, hur ska jag kunna ge någon råd i motgång? Jag som har så himla svårt för att ta mig igenom motgångar själv. Jag som är så bräcklig och skör, som går sönder i motgång och känner mig som insidan ut ska brista? Det enda jag kan ge er är att oavsett hur jobbigt det är så fortsätter man, vad är annars valet?

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: