Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

På söndag är det vintersolståndet, hur känner du inför ljusare tider?

Jag kör en bloggutmaning i december. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Helt och total lycka! Prisa gud nu kommer ljuset tillbaka, ja egentligen kommer man inget märka förrän i typ februari eller början på mars men ändå. Allt ljus är bra ljus! Jag är galet trött på dessa mörka dagar utan minsta lilla ljusstråle.

Deltagare i decemberutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.
Stenhagenbettan
Ditten_datten
MinResaTumörMittLiv
it_is/Anette
corkystyle
Zinnie
Amandizan

2 Comments

  1. Inför ljusare tider känner jag bara toppen! Vinterhalvåret är inte min bästa tid utan jag föredrar ljusa vår- och försommarkvällar. Äntligen går vi snart mot ljusare tider!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: