Idag slår jag ett slag för Facebookgruppen Social media support & share group. Vill du lära känna nya vänner? Se sin blogg växa och samtidigt veta att det du ger får du tillbaka? Då är det gruppen för dig, admin tar dig på allvar och vill ditt bästa. Något som få grupper på Facebook gör idag. Alla medlemmar som delar sin blogg förstår reglerna, och det är helhärligt att få gedigna och engagerade kommentarer.

Gå med i gruppen du också, väx med din blogg och vet du fördelen med den här gruppen är att admin inte anser sig vara “ägare” utan alla medlemmar är “ägare” av gruppen tillsammans. Admin är bara där för att hjälpa till.

Social media support & share group, gruppen för dig som vill växa på lika villkor.

24 kommentarer

  1. Rekommenderar alla som inte är med att gå med! Det är en fantastisk grupp ni har och jag har både hittat nya, fantastiska bloggar och människor men även ökat min statistik.

  2. Så härligt du är nöjd och vad kul med en sån grupp,jag har själv inte haft FB på över 5-6 år vet knappt vad det är längre haha kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: