Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Böcker Porslin

6 mattallrikar från Rörstrands Ostindia.

För ungefär två veckor sedan såg jag att Bonniers bokklubb hade erbjudande där man kunde bli medlem, få en bok och 6 mattallrikar från underbart vackra Ostinda från Rörstrand som jag samlar på. Självklart slog jag till att detta för 89 kronor. Det enda man förbinder sig att göra är att köpa 3 böcker ur klubben. Med tanke på att dessa tallrikar kostar runt 249:- kronor styck är det en superbra deal, och så får man läsa på köpet.

Boken jag tog heter Nio främlingar och lät väldigt spännande.

50 Comments

 1. Vilken kanonerbjudande.
  Böcker och fina tallrikar, förstår att du slog till på det erbjudandet ❤ Bonniers har mycket bra böcker att väljs mellan.

 2. Vilket bra erbjudande på Bonnier med 6 så fina tallrikar. Den boken låter verkligen spännande. Alltid bra när man får läsa och även få ett sånt bra pris på något som man samlar på 🙂

 3. Åh, grön av avund, vill också ha de tallrikarna. Så perfekt att de kom som bonus då du samlar på ostindiatallrikarna. Nu blev jag ju sugen på att prenumerera jag med!

 4. Visst har Du gjort så förr?
  Ett smart och billigare sätt att få fina tallrikar 🙂
  Jag har ju varit medlem i Bonniers Bokklubb typ 100 år så jag får ju sällan möjlighet till sånna här erbjudande.

 5. Men wow vilket super fynd du hittade, älskar verkligen när man lyckas hitta såna här bra fynd man får ju en lyckokick typ när man lyckas göra såna här bra fynd??

 6. Vilket fantastiskt erbjudande! Jag gillar Ostindia.
  Jag har två hela servicar just från Rörstrands, nämligen Mårbacka och Empire, gillar dem också.
  Jag känner mig lite bortskämd som bor 2 km från Rörstrands i Lidköping! Visserligen ägs det av Iittala numera, men ändå.

  Jodå, har varit med i olika bokklubbar under årens lopp men det hör till det förgångna, då jag lyssnar på ljudböcker.

  Glad måndag och Gott Nytt År 2020! 😀

 7. Verkligen ett förmånligt erbjudande! Tallrikarna är jättefina! Min mormor hade sådana när jag växte upp. Hoppas du får ett fint avslut på 2019 och ett underbart 2020! Kram ??

 8. Både böcker och tallrikar, kan det bli bättre? Jag är en sucker för både glas och porslin själv. Dessa tallrikar var otroligt fina!! Bra erbjudande med.

 9. Åh lyckliga du – jag kollade precis in erbjudandet men insåg att det är den svarta varianten jag söker och inte den blå. De har ju nämligen släppts i svart nu och Fredrik köpte två muggar till mig därifrån i julklapp. Snacka om att jag blev glad när han föreslog att vi skulle samla på serien tillsammans! ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: