Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar hos Elisa så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Glöm inte att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

 1. Vad är dina första planer för 2020?
 2. Vad kommer du fokusera främst på under året?
 3. Vad ser du fram emot under 2020?
 4. Vad är något du tänkt göra 2020 du inte gjorde 2019?
 5. Hur skulle du önska att 2020 blir?

Vad är dina första planer för 2020?
Jag har inga planer förutom att jag kommer få min examen i vår, ska jobba och har någon tanke om att 2020 är året när jag ska veckohandla mat bättre, planera maten och spara pengar.

Vad kommer du fokusera främst på under året?
Att leva, finna det enkla i livet.

Vad ser du fram emot under 2020?
Umgås med familjen, möta sommaren och få ro inombords.

Vad är något du tänkt göra 2020 du inte gjorde 2019?
Jag tänker genast på att ta examen, det gjorde jag inte 2019 för jag inte var klar med studierna då.

Hur skulle du önska att 2020 blir?
Mindre berg- och dalbanor. Sköna dagar och att få den där inre ron jag söker.

31 kommentarer

 1. När jag läst din framåtblicks fem punkter så blev jag nyfiken på vem du är så jag läste om dig.
  Minsann tar du dig framåt, det ska du ha tumme upp för. Små detaljer i din historia som formar. Lycka till med ditt 2020 🙂

 2. Detta med att hitta lugnat är vi två om. Detta med planerad mat och inköp av mat har ja försökt få till länge, det är super bra när man väl gör det ju, dock verkar ja jämt tappa det efter typ en månad haha😂❤️
  Jessica recently posted..sims nörden.

 3. Ja, att leva i det enkla är ibland en förutsättning för att känna lycka. Fina svar på frågorna, lycka till med allt i år! <3

 4. Gillar verkligen ditt fokus på att leva och hitta det enkla i livet. Det är verkligen ett harmoniskt sätt att leva på tror jag och kan man hitta det och låta livet komma bara så tror jag man kan få ut mycket glädje i livet.
  Mina recently posted..2019, tack och hej

 5. Jag hoppas Ditt 2020 blir det år då Du faktiskt får må så bra som Du förtjänar och slipper både ångesten över mat och den eländiga migränen.

  Livet är det som pågår här nu och det blir inga fler tillfällen…

 6. Vad roligt att läsa din fem en fredag! Jag hade också tyckt att berg- och dalbanor ska bli lite mindre, så man kan åka trots höjdrädsla haha 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: