Ett leende så vitt.

Inlägget är i samarbete med Bästtandblekningen.se

En sak jag aldrig testat är tandblekning. Visst är det konstigt? Jag upplever nämligen att nästan alla idag provar att bleka sina tänder. Så hur hittar man då bäst tandblekning? Om man ska bleka sina tänder? Just tänderna är en sådan sak vi bör vara rädda om. Då vill man ju ha det absolut bästa produkterna för tandvård och jag tänker att man därmed verkligen bör vara på den säkra sidan och kolla vart det bästa finns.

Här finns alltså sidan bästa tandblekningen som där du som kund kan kolla vilka som får bäst i test och därmed rätt metod för att bleka dina tänder hemma. Hur bra är inte detta? För visst vill du ha de bästa produkterna för detta? Om jag nu ska bleka mina tänder känns det självklart att hålla koll på de produkterna som är bäst för mina tänder samt ger det resultat jag vill ha. Någonstans så är det ju så satt saker som kostar också ska medföra att jag som kund blir nöjd.

Så det här med tänder är ju något vi alla lägger märke till, vita tänder känns som något som de flesta känner som extra fint. Tänderna hinner ju skadas och missfärgas genom livet av kaffe, te eller andra produkter. Det är ju egentligen inte jättekonstigt att det blir missfärgat när man utsätter kroppen för produkter som även kan färga kläder eller hur? Då är det ju toppen att det finns tandblekning att tillgå så att man kan bleka tänderna fina och vita igen.

Jag tror att vi alla någon gång tänkt på människorna i reklamfilmer, de där med kritvita tänder som man genast tittar på? Man reagerar på hur de ler med ett skinade vitt leende och nog måste de använt sig av de bästa formen av tandblekning för detta? Det är i alla fall vad jag tror, kanske har jag fel men för att få bra resultat måste man ju också använda det bästa. Man kan absolut prova sämre produkter och blir säkert glad av dessa med, men risken är ju faktiskt större att man blir missnöjd. Det vill ju ingen bli, så då bör man ju kolla upp sidor för bättre tandblekning.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

2 thoughts on “Ett leende så vitt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: