Fredag

Jag började dagen med att åka till Borlänge. Hade fransfixar tid, sedan så begav jag mig till Ta till vara men hittade inget där. Kanske bra för det är ändå januari.

Igår jobbade jag alltså till klockan 19:30, upptäckte att det var väldigt skönt på ett sätt att ha kvällsjobb så där. Det kändes idag som att man gjort nytta på något annat sätt än under dagen. Sedan är jag ju rätt konstig, jag fungerar bäst på morgonen och kvällar samt nätter. Mitt på dagen är jag alltid helt galet trött. Ganska skumt måste jag säga, andra verkar ju vara aningen morgon eller kvällsmänniskor.

Hoppas du har en fin fredag? Gör du något speciellt idag?

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

40 thoughts on “Fredag

 • 10 januari, 2020 at 13:50
  Permalink

  Vi är fortsatt djurvakter så när Maken kommer hem flyttar vi till vårt helgboende. Det låter nåt det. Men det är Yngstas hus på landet, vi bor där i helgen. Katterna har vi kört och matat i veckan, men hunden har vi här. Nu är vi hos dem i helgen, så även katterna får lite sällskap. Och kaninen 😉
  Väl långt att köra därifrån till jobbet varje dag, därför har vi löst det så här.
  eval8 recently posted..Rutiner

  Reply
 • 10 januari, 2020 at 14:28
  Permalink

  Ja men visst kan det vara skönt att jobba kväll, trötthets tiderna går i vågor tycker jag. Ibland mornar, ibland kvällar och ibland hela dagen;) Kvällen här spenderas på jobbet med att skriva hemexamination i etik;)
  Jessica recently posted..Sista två veckorna på termin fem

  Reply
 • 10 januari, 2020 at 15:43
  Permalink

  Jag känner igen mig lite grann. Visst tar det emot när klockan ringer tidigt på morgonen men när jag väl vaknat till så fungerar jag bra på morgonen, för att sedan känna mig trött under dagen och få en ny energi på kvällen och natten.

  Reply
 • 10 januari, 2020 at 15:55
  Permalink

  Kul att fixa fransarna. Tråkigt att du inte hitta någonting då 🙊
  Lät skönt med lite kvällsjobb ändå. Jag är som dig, mitt på dagen är kaos för mig. Jag ska bara ta det lugnt.

  Reply
 • 10 januari, 2020 at 17:06
  Permalink

  Så fint det blev med fransarna! Härligt att få bli lite ompysslad såhär på morgonen och att få känna sig lite fin 🙂 måste också pröva nån gång 🙂

  Reply
 • 10 januari, 2020 at 17:59
  Permalink

  Åh, fransar hade jag gärna också fixat! Har inte haft det på över ett år och hade inte tackat nej till ett nytt set såhär i vintermörkret 🙂 Känns dock som en aning onödig utgift just nu när jag lever på CSN.
  charlotte.linden.se recently posted..Topp 3 bästa serierna just nu

  Reply
 • 10 januari, 2020 at 18:39
  Permalink

  Ja jag älskar att jobba kväll =) jag jobbar hellre kväll än dag =).. Jag vabbar idag och igår till min lilla så nu ska jag mysa lite innan dags för natt Karim =) du får ha en mysig fredagskväll =)
  Therese recently posted..Pannkakor 🥞

  Reply
 • 10 januari, 2020 at 19:31
  Permalink

  Härligt med lite egentid med fransfix och kolla i butiker!
  Jag är tröttast på morgonen och mitt på dagen! Pigg på kväll och natt haha
  Emma recently posted..Tingeling tåget går…

  Reply
 • 10 januari, 2020 at 21:11
  Permalink

  Så länge jag kommer upp på morgonen (vilket jag gör nu när vi har hund) städar, fixar och härjar jag fram till kanske.. elva. Efter det fram till runt 18.00 totaldör min ork och sedan är jag igång igen på kvällen. Sjukt konstigt men lite liknande som du beskriver det! Skönt med nya fransar – jag har fortfarande inte vågat göra mina 🖤
  Moa Larsson recently posted..MUFFINSBAK EN FREDAG

  Reply
  • 10 januari, 2020 at 21:39
   Permalink

   Ja eller hur, precis så där är jag med helt galet slut runt där 11-12 till typ 18:00. Skulle förmodligen ha jobb mellan de tiderna haha.

   Reply
 • 11 januari, 2020 at 01:15
  Permalink

  Jag är kväll och nattmänniska så när de kommer till nattpass klagar jag inte 🙂 Kram på dig fina du

  Reply
 • 11 januari, 2020 at 08:01
  Permalink

  Vad roligt med fransfix! Alltid bra när man går i butiker och inte hittar något!😂
  Fler var jag mer en kvällsmänniska, men sen jag fick barn är jag varken eller😂 är trött hela tiden..
  TwinMom.se recently posted..Syskontid

  Reply
  • 11 januari, 2020 at 20:57
   Permalink

   Ja det är verkligen det :D. Älskar känslan, man känner sig fin efteråt 🙂

   Reply
 • 11 januari, 2020 at 08:21
  Permalink

  Det är väl ändå tur att vi människor har olika tider på dygnet som vi fungerar bäst, men ibland kan det ju vara trist att vara lite sömnig när man eg inte borde vara det. Lugn fredag blev det för mig iaf typ bara tv idag blir det lite annat.
  Morgan recently posted..Bryggan.

  Reply
  • 11 januari, 2020 at 20:54
   Permalink

   Ja verkligen, tänk annars hade livet kunna varit svårt. Vissa behövs på nätterna och andra på dagarna 😀

   Reply
 • 11 januari, 2020 at 08:41
  Permalink

  Att jobba kväll är riktigt skönt tycker jag. Jag funkar bäst på kvällarna. Mycket för att jag är så himla morgontrött, är mer en kvällsmänniska.
  Snabela recently posted..Jazz hair, sant eller falskt?

  Reply
 • 11 januari, 2020 at 08:50
  Permalink

  Godmorgon och fint foto!
  Ja, ibland är man nog varken morgon eller kvällsmänniska, själv kallar jag mig nog “dygnetrunt-människa” då det inte finns någon direkt klocka i mig.

  Hoppas att du också får det bra denna lördag!
  Emmy Philipsen recently posted..Dikt till Puzzel

  Reply
 • 11 januari, 2020 at 09:47
  Permalink

  Jag jobbade hela dagen och på kvällen tog vi det bara lugnt. Lagom krävande aktivitet efter två arbetsdagar. Ibland blir man överraskad av att vissa saker fungerar bra för en som med din lite udda arbetstid.

  Hoppas du får en fin lördag.
  Znogge recently posted..Jag vill inte…

  Reply
 • 11 januari, 2020 at 11:54
  Permalink

  En egodag med massa egofix, kan vara det bästa. Tror jag ska beställa mej lite fotvård med extramassage, brukar gå till en skola och få det gjort av elever, dom är supernoga <3

  Reply
 • 11 januari, 2020 at 11:55
  Permalink

  Jag är definitivt en kvällsmänniska måste jag säga och presterar bäst på kvällen och natten. Inte så bra när man inte kan ha den dygnsrytmen när man har barn bara då man måste gå upp på morgonen men det går. Här blir det fransfix i dag men inte för mig. Jag får följa med dottern när hon ska i väg 🙂 Önskar dig en fantastisk lördag finaste <3
  Mina recently posted..Fredag och länklista

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: