Inlägget är i samarbete med Modulhus.se

Tänk dig att det är sommar, du sitter i bilen. Utanför ser du naturen och landskapet segla förbi. Du känner dig upprymd, nästan som att du svävar fram där i bilen. Det pirrar i magen, kanske det där pirret är extra just idag. Du ler, du känner hur du verkligen är glad från insidan ut. Kanske slänger du blicken mot ditt sällskap? Du ser lyckan även där, ni är på väg nu. Ni ska dit som ni väntat på att få uppleva. Ni åker in på grusvägen där runt skogen, eller kanske är det för dig mitt i en liten by? Jag ser framför mig sjön som har spegelblank yta och när jag låter mina ögon titta upp mot skyn ser jag fiskmåsarna flyga. Ett gäng svalor seglar upp och ner runt oss, och där står det sen, du känner hur hjärtat hoppar till. Slår dubbla slag, inom dig blir du som en ko på släpp ut i naturen efter en lång vinter inomhus. Du blir lekande lätt som ett barn och bara suger in det du ser. Ditt alldeles egna fritidshus!

För några veckor sedan stod det inte där, men så enkelt och snabbt har detta modulhus byggts upp och infunnit sig där på tomten. Här ska du spendera veckor på din semester, hänga i hängmattan och läsa en bok till tonerna av fågelsång och kluckande vatten. Här kan ni firar julen tillsammans, när alla nära och kära kommer på besök. Ett bygge helt för dig, tänk att det som förr tog sådan tid att bygga ihop numera kan göras på några få dagar. Att det idag går att få ett modulhus ihop byggt precis så som du själv vill ha det och knappt på någon tid alls. Ett hus att bygga upp till drömmar, ett hus som passar precis dig. Ett sommarhus vid stranden, tillsammans med naturen. En dröm för alla som mig, att få bo där och att få känna närheten av naturen. Att inte behöva kämpa på så mycket som man skulle behövt tidigare. Modulhusen är framtidens boende något som vi måste börja ta vara mer på. Äntligen kan man skapa sina drömmar.

16 kommentarer

  1. Men åh vad mysigt det ser ut. Vilket paradis 🙂 Jättefint litet hus. Det går ju så snabbt att få upp det också. 🙂 kram

  2. Visst vore det härligt att hitta drömplatsen och snabbt få upp ett hus där, det enda jag saknar där jag bor är en sjö nedanför gården… Dör jag växte upp hade vi en stor sjö och våren för mig var när sjöfåglarna kom och ropade från strandängen..
    Kort recently posted..Djuren runt gården…

  3. Ååå det är min absolut högsta dröm.. Att en dag äga en liten stuga vid en sjö, brygga och lite eka🙏 sena, varma sommarkvällar i en stol ute på bryggan med ett glas vitt. Ååå du hör ju❤️

  4. Håller nedsatt fördelen. Med modulhus är att det går snabbt att sätta upp och att man kan få husen mer tidsenliga😊 Perfekt att slippa jobba när man har semester och kan njuta av ledigheten!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: