Dark Mode Off / On
Bloggutmaning

Första mars idag, och ettårsdagen av denna bloggutmaning. Hur spenderar du denna dag?

Jag kör en bloggutmaning i mars. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Så fyllde alltså bloggutmaningen ett helt år! Grattis till den måste jag bara säga, mest glad är jag över alla er som hängt med under resans gång. Ni har hoppat på och vissa är sådana som verkligen uppskattat detta så mycket. Ni är uppskattade med ska ni veta, utan er hade jag inte fortsatt med att fantisera ihop rubiker.

Men nu då, hur spenderade jag första mars? Jo idag har jag mest tagit det lugnt. Drog ut till Kniva en vända för att hänga med Björn och William. Plockade sedan med William hem. Annars har det bara varit lugnt här, sådant är skönt ibland att bara ta det rejält lugnt. Kan väl säga att ”första” snön kommit under hela dagen. Som väntat på något vis, nu när man haft vår så länge kan man inte annat en förstå att vinter kommer bakvänt.

Deltagare i marsutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.
Ditten_datten
Stenhagenbettan
it_is/Anette
BP-Computerart
Marianne
Zinnie
Geddfish
Kraka
Madde
Louise
Min resa tumör mitt liv
JessieKaos
Linda Olsson

4 Comments

  1. 1 mars tillbringade jag på jobbet och nu ser jag på när erik spelar TV-spel, heheheh…. men det är nästan som att se en Thriller

    sv: Skumt och dumt!! Fattar inte hur dålig timing man kan ha, hahahah ;D

  2. Skönt att bara ta de lugnt. Söndagar är ju enligt mig en slapp dag innan arb vecka igen eller hur? Hur långt är de till Knivs från där du bor? Mysigt o umgås med vänner en söndag ändå 😀 så de ska vara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: