Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

Sluta aldrig leka.

Inlägget är i reklam för Hiko.se

Jag är visserligen vuxen, och har så varit i ganska många år nu men det har nog inte undgått någon att jag älskar leksaker för det. Jag samlar på My little ponys och jag letar mer en gärna runt bland leksaker om jag får. Släpp lös mig i en leksaksbutik och jag springer likt en treåring runt och trycker på varje liten grej som låter. Det är helt enkelt något förtrollande roligt med leksaker.

Därmed kan ni nog förstå att William hade massor som liten, med en mamma med barnasinnet i behåll blir det nog helt enkelt så att här skall det lekas till fullo. Jag handlade massor med leksaker på nätet förut, bland annat något Lego från Hiko när sonen var liten. Det var billigt och hade väldigt bra leveranstid dessutom något som jag gillade skarpt eftersom det betydde att jag fick grejerna i tid. Det där är något viktigt för mig, oftast när man köper leksaker är det till barn. Det betyder att barnet ofta ska få det på julen eller under sin födelsedag, det är ganska förödande som förälder att sedan stå där utan present när dagen kommer.

Visserligen har jag alltid varit ute i tid, men det kan hända oförutsedda saker. Man kanske hamnar på sjukhus och tiden blir knapp till att beställa den där presenten man tänkt sig. Då är snabba leveranser verkligen något som enligt mig är så otroligt viktigt. Jag brukar säga att man kan styra nästan allt utom livet. Man kan försöka styrka livet lite grann men mycket bara sker och då får man åka med på livets väg och dit den vill ta en. Det här i sin tur bidrar till att man ska behöva saker som billig och snabb frakt.

Sedan kan jag ju säga att just Hiko har i princip alla former av leksaker som finns. Så där tycker jag absolut att du ska börja leta nästa gång du ska handla leksaker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.