Jag insåg förra veckan att den här koppen jag spanat på kommer försvinna. Detta då den byts ut mot en nyare med Snorkfröken på. Så jag gick in på CDON och beställde den. Eftersom jag har deras sånt där +konto får jag alltid fri frakt, så den blev lite billigare. Sådant gillas som alltid!

17 kommentarer

  1. Så brukar vi göra med om vi märker någon mugg som är på väg att utgå, och denna mugg är så fin den har ja också, tror jag fick den i present ett år ☺️❤️

  2. Åh, vilken tur att du hann beställa innan den försvann 🙂 Och GUD vad skönt med fri frakt! Ofta kan just den extra kostnaden för frakt få mig att skippa att beställa någonting då det ibland blir så sjukt mycket dyrare med frakten.

  3. Det var ju en fin mugg på snorkfröken, tur du hann beställa den. Vad är +konto på cdon?Jag gillar ditt porslin 🙂

    1. Visst är den söt :D. Ja verkligen, hade varit tråkigt att missa den :). Det är ett konto man kan ta som student gratis annars kostar det. Finns på CDON, man samlar lite bonus :). Så kul att du gör det <3.

  4. Den är verkligen fin! Visste inte om att de ska ta bort den ur sortimentet. Så bra att du får fri frakt ? Här har vi regnrusk idag – inte mycket till vårkänslor när solen lyser med sin frånvaro… Kram ?

  5. Dessa Muminkoppar är så fina! Jag köpte den där på Silja Line för något år sedan, tror jag att det var. (Jag har köpt så många koppar därifrån att jag glömmer vilka som köpts när ?)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa