Inlägget är i reklam för MrCasinova.

Jag minns barndomens lördagar. Jag skyndade mig alltid hemåt för att spela Bingolotto i soffan tillsammans med min mamma. Där satt vi och letade nummer på var sin bricka och jag tyckte det var så roligt. Intresset svalnade så klart med åren, speciellt eftersom jag bara vann en gång och det var 100 kr, efter det har jag heller aldrig vunnit trots att jag spelat på Uppesittarkvällar så jag gav väl upp till slut just med tv-bingo. Däremot så har vi något helt annat idag nämligen BINGO på nätet, och det har jag faktiskt testat flera gånger. Det är riktigt roligt dessutom. Där har jag dessutom vunnit och spännande är det också. Där sitter man återigen och hör Bertil 10 och Ivar 25. Lite nostalgisk blir man allt även om det så klart inte är helt samma som det var med barndomens Bingolotto i soffan tillsammans med mamma.

Men jag gillar den där iden med att Bingo numera kan spelas på nätet och att det är lätt att komma åt spel och prova på, just Bingo är spännande för att man följer brickor och det någonstans som det är slumpen som avgör huruvida man vinner eller inte.

Spelar du bingo på nätet? Eller spelar du Bingo på annat sätt?

Relaterade etiketter:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa