Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

Earth hour 2020 idag, kommer du att släcka ner?

Jag kör en bloggutmaning i mars. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Absolut det kommer jag att göra. Jorden är viktig och så också att visa att den får lite nedsläckt för sin skull. Så jag kommer att släcka och njuta av att ha det lite mörkt ett tag. Kommer du att släcka också?

Deltagare i marsutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.
Ditten_datten
Stenhagenbettan
it_is/Anette
BP-Computerart
Marianne
Zinnie
Geddfish
Kraka
Madde
Louise
Min resa tumör mitt liv
JessieKaos
Linda Olsson
En jordemors liv och lustar

11 Comments

  1. Absolut kommer vi släcka ner, det är något som suttit kvar sen man var liten och gick i skolan! Man fick liksom en uppmaning och lapp med hem från skolan gällande detta, en kul (och bra!!) grej! Kram och ha en mysig kväll <3

  2. Som jag skrev så kommer jag inte släcka ned. Har faktiskt aldrig gjort det heller om jag ska vara ärlig. Är alltid lite ”anti” när alla ska följa en ”trend”.

    Å du. På grund av eller ska man säga tack vare alla restriktioner i samband med Corona har världen blivit renare. Man har för första gången någonsin sett fiskar och delfiner i Venedigs kanaler. Inte att det har nåt med Earth Hour att göra, men jag tänkte bara på denna positiva nyhet när jag skulle kommentera.

  3. Jag hade faktiskt inte alls koll på det förrän min son kom in och släckte lampan i rummet för att sen förklara varför ? så visst gjorde vi det ❤️

  4. Nej, jag släckte inte ned. Däremot var jag (som vanligt) ute och applåderade tillsammans med grannarna (på sina egna balkonger). Det kändes mer uppmuntrande än att släcka ned. Det är tillräckligt mörka tider som det är…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d