Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

Första april idag, kommer du att lura någon?

Jag kör en bloggutmaning i april. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Jag lurade William lite lätt och sa att regeringen beslutat att alla årskurs nior och treor på gymnasiet skulle behöva göra nationella proven från 13 juli till 13 augusti, eftersom det ställts in. Han sa väl efteråt att ”HON för Skolverket är sådan idiot så tänkte att det kunde stämma trots att det var första april”.

En sak som däremot var förbannat tråkigt är att någon verkligen bokstavligen idiot har bränt ner Kårebocken som är en slags symbol för Falun. Igår kväll hade alltså någon roat sig med att bränna ner den fina bocken i trä som inte gick att rädda. Helt sjukt så irriterad man blir, vissa har under dagen trott att det var ett skämt men det är alltså sant. Så galet onödigt!

Deltagare i aprilutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.
Ditten_datten
Stenhagenbettan
it_is/Anette
BP-Computerart
Marianne
Zinnie
Kraka
Louise
Karoline
Netti Starby
Min resa tumör mitt liv
Hannas krypin
En jordemors liv och lustar
Louise
Geddfish

18 Comments

 1. Hej! Jag deltar självklart i din aprilutmaning! Saknade frågan i morse när jag bloggade. Men jag har inte lurat någon, haha.
  Kram

 2. Vad är det för fel på folk???? Varför måste saker o ting förstöras, vilken glädje eller nytta finns det i det??
  Jag har inte gjort nåt allvarligt försök att luras….bara liiiite 😉 Kram på dig!

 3. Bra försök tjejen, aprilskämtet gick ju nästan hem;-)

  Att julbocken i Gävle bränns ner varje år är ju ingen nyhet, men att man nu även gett sig på Faluns Kårebock är så himla trist. Har faktiskt aldrig hört talas om bocken, men som jag förstår var den ju ett landmärke. Så himla trist:-(

 4. Nja jag lurade ingen ärligt talat haha ? Okej de har varit första april men jag var mer för sånt förr men inte nu 😛 är som inte roligt längre haha börjar bli gammal tror jag

 5. Hahaha lite roligt att han ändå gick på det? Jag blev inte lurad första april. Var längesen jag blev det nu. Lurade William dig också? 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: