Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Fem en fredag

Fem en fredag v. 17: Kultur

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar hos Elisa så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Glöm inte att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

 1. Vad för slags museum föredrar du att besöka?
 2. Vilken typ av film ser du helst på bio?
 3. När var du senast och såg på teater?
 4. När besökte du senast ett bibliotek?
 5. Var spenderar du helst en kulturell förmiddag?

Vad för slags museum föredrar du att besöka?
Vet inte, alltså jag går aldrig på museum. Jag tror senaste gången var var på ett var för 19 år sedan?

Vilken typ av film ser du helst på bio?
Barnfilmer, men det blir det ju inte så mycket av längre. Får säga Marvel och DC.

När var du senast och såg på teater?
Var när jag gick i skolan i åttan tror jag?

När besökte du senast ett bibliotek?
Det var när vi rättade nationella proven på min födelsedag den 11 februari i år.

Var spenderar du helst en kulturell förmiddag?
Det mest kulturella jag gör är väl när vi gått runt Gruvan på promenad ibland.

17 Comments

 1. Blev så glad när jag läste dina svar, kände mig lite sådär när jag svarade liknande men skönt att jag inte är ensam haha!! Vet som du knappt vad det finns för museum haha.

 2. Vi skiljer oss lite när det gäller muséer ser jag, men det är helt ok. Man måste inte älska att gå dit, man måste inte ens tycka om att göra det. Och just nu har du ju absolut inte tid till det heller. Grattis än en gång!
  Ha en skön helg!
  /Ingrid

 3. Känner mig själv som ett museiföremål, du ska se att kulturintresset vaknar till liv när du blir äldre. I alla fall till viss typ av kultur. Musik är ju också kultur, en del säger att idrott också räknas dit. Huvudsaken är ju att man gör sånt man gillar! Trevlig helg

 4. Förutom besök på bibliotek verkar du vara lika kulturellt lagt som jag, det vill säga inte speciellt;-) Tack för ett gott skratt:-)

 5. så roligt att läsa dessa, faulgruvan då ? tror jag besökte den någon gång som barn också. Gruvor kan faktiskt vara väldigt spännande ?❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: