Berätta om ett sommarminne från din barndom eller ungdom.

Jag kör en bloggutmaning i juni Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Ett sommarminne är nog när jag som barn befann mig hos mormor och morfar i Maggås. Jag minns hur vi syskon fick upp en liten midsommarstång som morfar gjorde ute på gården där. Hur vi dansade och lekte tillsammans. Det var så fint att fira midsommar så där ihop, det är väl hur jag alltid velat fira mina midsomrar med nära och kära.

Deltagare i juniutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.

it_is/Anette
Kraka
Louise
Marie Frändén
Geddfish
Michaela
BP-computerart
Zinnie
Marresmams

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

14 thoughts on “Berätta om ett sommarminne från din barndom eller ungdom.

 • 4 juni, 2020 at 15:41
  Permalink

  Vilka minnen och så mysig midsommar med släktingar.
  Trevlig eftermiddag <3

  Reply
 • 4 juni, 2020 at 16:54
  Permalink

  Här firar vi sällan midsommar, barnen har varit med runt en stång någon gång och ogillade det. Förr firade vi med en vän och hennes barn. Vi byggde upp en egen stång i vår trädgård, men det har inte heller blivit av de senaste åren. Någon gång har vi varit ute med husvagnen och firat med svärföräldrarna. Något jag däremot skulle vilja göra är att fira en midsommar uppe hos er i dalarna (om det nu ligger uppåt. Jag och kartor funkar inte riktigt) det är en dröm jag har, men campingen behöver oftast bokas tidigt och oftast innan vi ens hunnit tänka på sommaren. Vilket otroligt gulligt kort.

  Reply
  • 5 juni, 2020 at 23:27
   Permalink

   Åh förstår :). Men gör det, det är jättefint att fira här ovan :D. Det ligger uppåt för dig :).

   Reply
 • 4 juni, 2020 at 18:39
  Permalink

  Vilket fint sommarminne. Jag har liknande minnen från när “hela tjocka släkten” firade midsommar tillsammans. Det var fina dagar det <3

  Reply
 • 4 juni, 2020 at 20:09
  Permalink

  Ett minne jag har är från mitt kalas en sommar och vi satt ute på flaket på lastbilen som pappa hade då. Ingen annan hade ett sånt kalas, så det var kul! 🙂

  Reply
 • 4 juni, 2020 at 21:07
  Permalink

  Vad kul att ha ett minne från när man är yngre så, det är så lätt att glömma bort liksom! Men midsommar är fint <3

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: