Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Reklam

Vi cyklar runt i världen ♫.

Inlägget är i reklam för Tooorch.

För snart två år sedan var det någon som stal Williams cykel. Den stod fastspänd utanför här och ja någon roade sig med att stjäla den och ett helt annat gäng med cyklar efter gatan. Idag befinner sig nog cykeln utomlands då det stundtals härjar olika illegala människor som tar en hel mängd cyklar för folk. Det var så surt också eftersom vi flera gånger sagt till William att ta in cykeln, problemet var dock att cyklar även stals ur cykelförrådet så vad ska man säga egentligen? Det var inte tryggt någonstans direkt.

Men vad ska man göra åt den saken? Bara genomlida det och inse att det är så här det är. Som jag skrev hade William låst cykeln, men jag tror ändå på att man ska göra det extra jobbigt för tjuvarna så cykellås lär man ju ha. Det finns verkligen ett helt gäng med bra lås att köpa och Tooorch står för en hel del olika bra lås som passar för just din cykel. Jag tror på att man ska försöka handla bra saker och dessutom skydda sin cykel så gott det går. Min cykel är en äldre variant och den har jag alltid i cykelförrådet, eller hade numera står den hos Björn eftersom jag inte vill riskera att någon ska knycka även den från cykelförrådet här i huset. Jag har självklart lås på min cykel, men funderar på att köpa mig ett till bara för att. Om jag ska cykla någonstans vill jag verkligen inte riskera att någon stjäl cykeln, det är en sådan ledsamhet som dyker upp när någon tar något som tillhör en själv.

Jag hoppas verkligen att du tänker på lås när det kommer till cykel? Det är väldigt bra priser på Toorch så jag tycker du borde gå in där och beställa ett lås redan idag. För vet du det är alltid idag du vill ha låset och inte imorgon när tjuven varit framme. Gå in och hitta ett som passar dig, så du slipper få tråkiga känslor av en stulen cykel.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.