Jag kör en bloggutmaning i juni Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Idag är det 18 grader och övervägande molnigt enligt Google home. Hon påstod även att det ska regna.

Jag är fundersam? Det är strålande sol ute och kändes varmt när jag och Skilla tog morgonpromenaden i morse

Deltagare i juniutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.

it_is/Anette
Kraka
Louise
Marie Frändén
Geddfish
Michaela
BP-computerart
Zinnie
Marresmams
Susjos
koppslalisa.se
ElisaMatilda
Anne Jonsson
Elisabet Karlsten

15 kommentarer

  1. Här har vi 28 grader just nu och det lär bli varmare framåt dan. Nu börjar det bli FÖR varmt i mitt tycke, tål inte värme så bra. Hmm… Undrar om det var så smart att flytta till Spanien egentligen? 😉

    Ha ett fint upplopp på månaden!

  2. Ändå härligt att appen har fel åt det hållet så ni har fint väder. Här har det regnat en hel del men lite sol emellan. Hoppas det kommer bli lite bättre nästa vecka när jag går påLedighet
    Lexochlogan recently posted..FOTBOLLSMATCH

  3. Lucky you! Här var det inte ett dugg soligt idag, utan blåst och regn, som jag definitivt inte ska skicka vidare upp till dig. Undrar vem vill ha 17-18 grader, regn och blåst den 1 juli efter drömvärme sedan midsommar… Ingen tror jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: