Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Skilla vår mellanpudel

She’s got the look.

Igår på förmiddagen efter att jag och Skilla tagit vår morgonrunda, passade jag på att greja på balkongen som jag skrev om igår. Medan jag gjorde detta och fixade i vardagsrummet efteråt så lyssnade jag på musik. När Bad moon rising dök upp började jag sjunga och dansa med. Kollar då mot Skilla som gav mig blicken ovan. Den säger väl allt om vad hon ansåg om min dans och skönsång!

44 Comments

  1. Ha ha, ska man tolka det som ”vad håller hon på med?” eller ”varför får inte jag vara med?”

    Härlig blick och det var säkert både skönsång och sköndans hon fick beskåda

      1. Mmm, I do think’s so too, ?.. Toppen m musik och dans, (think you got ”skills”), ?.. Önskar dig en fin morgondag, kram..

  2. Haha så härligt! Jag minns en gång när jag hade en förkylning och min skönsång var då allt annat än fin. När jag hoppade in i duschen fick jag en feeling och började sjunga. Då hörde man vår älskade Ginzo utanför yla som aldrig förr. Han var väldigt närgången efter det för att se till att allt stod rätt till med mig haha :’D

  3. Hahaha, vad kul! Det är så roligt med djur när man gör något man inte brukar göra, då kommer dessa blickar ? Heja dig, man ska dansa och sjunga oftare, man blir gladare då ?????

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: