En film jag anser att alla borde se är?

Jag kör en bloggutmaning i juli Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Jag ser aldrig på film, det här kan säker förvåna, men det är ytterst sällan jag tittar. Gör jag det så är det med William eller Björn. Men jag slänger aldrig på en film om jag är ensam hemma till exempel. Men om jag ska fundera ut en film så får det bli Titanic då, den såg jag som barn och tonåring och tyckte om då.

Deltagare i juliutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.

Geddfish
Marie Frändén
Kraka
Elisabet Karlsten
it_is/Anette
BP-computerart
Minresaminturmörmittliv
Lillian
Anne Jonsson
Susann
Madde
corkystyle

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

20 thoughts on “En film jag anser att alla borde se är?

 • 2 juli, 2020 at 10:33
  Permalink

  Titanic är bra! Senast jag såg den var när vi lämnade Island och åkte på ett dimmigt hav från Island mot Kanada. Kryssningsbåtens mistlur bidrog till den rätta stämningen 😉

  Forrest Gump är en väldigt bra film tycker jag. Och “Babe, den modiga lilla grisen” 😀

  Reply
 • 2 juli, 2020 at 12:56
  Permalink

  Det är verkligen otroligt sällan jag också ser på film, får liksom ingen ro till det! Titanic är helt okej ändå som jag minns den 😀

  Reply
 • 2 juli, 2020 at 13:44
  Permalink

  Jag tittar betydligt mycket mer på film då än vad du gör, men ändå blir det rätt sällan här. Min favorit film genom tiderna är nog ändå “A walk to remember” som kom ut 2002. Riktigt bra film jag anser alla bör se 😀

  Reply
 • 2 juli, 2020 at 14:21
  Permalink

  Oj, ser du aldrig på film?❤️ Jag och min sambo kollar på film/serier nästan varje kväll efter vår dotter somnat! 😍 Titanic är så bra, man kan se den om och om igen!
  Kram ❤️

  Reply
  • 3 juli, 2020 at 23:14
   Permalink

   Haha nej tittar hellre på serier. Jag tycker inte film ger mig det jag vill ha. Jag gillar serier mer för då får man följa karaktärerna så länge :).

   Reply
 • 2 juli, 2020 at 16:17
  Permalink

  Hmmm… fick fnurra lite på när jag själv senast kollade!! Det jag kan konstatera att jag tittar nästan bara filmer på bio S Farsan å jag såg på en film förra året men jag minns inte vilken, det var iaf verklighetsbaserad med brittiskt engelska =)… det eller fantasy är det jag föredrar!

  Reply
 • 2 juli, 2020 at 18:12
  Permalink

  Titanic är ju grymt bra. Såg den på bio och var så tagen efteråt.

  Reply
 • 2 juli, 2020 at 19:25
  Permalink

  Titanic. En maratonfilm verkligen. Men det känns inte som tre timmar när man ser den. Jag har dock lite svårt att se en film där jag vet att det kommer att gå åt skogen liksom. Dramer kan jag absolut se, men inte olyckliga som slutar tragiskt. Jag kan inte förmå mig till att se en film som har olyckligt slut… tyvärr. Så Titanic går bort för mig.

  Reply
  • 3 juli, 2020 at 11:03
   Permalink

   Nej visst är det så :). Förstår det, den är verkligen sorglig. Har inte sett den sedan sonen var nyfödd och det var 2004 :-p

   Reply
 • 2 juli, 2020 at 21:23
  Permalink

  Det är nästan kusligt, men även här är vi återigen helt överens. Titanic har jag också sett, en av få filmer jag sett på bio.

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: