Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

Mina sommarskor är ett par…

Jag kör en bloggutmaning i juli Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Jag har ett par sandaler och sedan fejk foppatofflor. Jag får dock medge att de där fejkisarna är dem mina sommarskor. Hur fula nu än foppa är så får man ändå ge dem att det är bekväma skor.

Deltagare i juliutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.

Geddfish
Marie Frändén
Kraka
Elisabet Karlsten
it_is/Anette
BP-computerart
Minresaminturmörmittliv
Lillian
Anne Jonsson
Susann
Madde
corkystyle

18 Comments

  1. Åh just såna skor är ju perfekt att ha under sommaren och bara hoppa i! 😀 Bekväma och lösa skor älskar jag att ha på sommaren just för att de är så enkla och behändiga, som ballerinaskor! <3

  2. Jag kör mkt sneakers men även sandaler. Har också foppatofflor från typ Ica maxi och älskar dom. Så bekväma attgå i ich smidigt om man ska snabbt ut.

  3. Hahaha! Foppatofflor – fejk eller inte, är just det tofflor. Å tofflor brukar man ha inomhus i sitt hem, eller utomhus i trädgården;-)

  4. Bor mitt i stan och där kanske man inte går med just foppa tofflor. ? Skitfula, men så bekväma och praktiska då dom är gjorda av plast. Bara att skölja av ifall dom blir smutsiga.

  5. Jag har inte använt foppatofflor sedan säkert 8 år inom vården. Nu är mina favoriter mina svarta nike eller sandaler =)
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d