Jag dricker allra helst…

Jag kör en bloggutmaning i juli Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om

En varm sommardag ett iskallt glas med vatten, och ovanpå vattnet flyter det ett härligt gäng med isbitar.
En morgon där dimman ligger lätt utanför fönstret, i klädd min morgonrock en kopp kaffe som serveras i Rörstrands porslin.
En julaftonsmorgon, när snöns täcke ligger över hela landskapet. En kopp varm choklad med grädde och marshmallows dessa serveras i muminmugg.
Till pizzan eller snabbmaten, en Pepsi Max med sugrör i guld.
Till kvällen med vännerna, öl och vin. Serveras i Gynningglas och Lasse Åbergglas.

Deltagare i juliutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.

Geddfish
Marie Frändén
Kraka
Elisabet Karlsten
it_is/Anette
BP-computerart
Minresaminturmörmittliv
Lillian
Anne Jonsson
Susann
Madde
corkystyle
Lisa

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

8 thoughts on “Jag dricker allra helst…

 • 9 juli, 2020 at 21:40
  Permalink

  Ett glas med iskallt vatten när det är riktigt varmt är gott, riktigt gott. Å kvaliteten på svenskt kranvatten är ju så himla hög. Det tänker jag alltid på i andra länder, där kranvattnet är så gott som odrickbart.

  Reply
  • 10 juli, 2020 at 00:16
   Permalink

   Åh ja visst är det :D. Ja det håller jag med om, det är faktiskt en ynnest att ha rinnande vatten i kranen redo att drickas :).

   Reply
 • 10 juli, 2020 at 00:03
  Permalink

  Hmm jag har så svårt för att dricka vatten. Helst ska det vara bubblor eller smaksatt med citron för att jag ska dricka. Helst båda. Så antingen blir det cola zero eller pepsi max för mig. Skulle jag träffa dig tar jag antingen vitt vin eller öl. 🙂

  Reply
 • 10 juli, 2020 at 09:45
  Permalink

  Iskallt vatten – gärna bubbel åsså vitt vin (det får gärna också bubbla 😉 )

  Ha en fin inledning på helgen!

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.