fbpx
Dark Mode Off / On
Skilla vår mellanpudel Tipspromenad

Tipspromenad, grillat och regnväder.

Vad är det för skitväder som Dalarna bjuder på denna juli. Är så äckligt trött på mulet väder och regn, det är som att man inte har rätten att se solen längre. Juni var helt underbart med sina närmare trettio plus och ljuvlig värme. Sedan kom skitvädret och det tycks bestå, inget badväder alls och känslan att vara utomhus infinner sig föga för min del.

Var i alla fall ut på tipspromenad idag som vanligt på söndagar, Skilla var lika glad i promenaden som alltid. Utöver det grillade Björn på hamburgare hemma hos sig.

Hur som helst, vi har i alla fall bokat in en lite tripp på onsdag. Bland annat Leksand, jag har som plan att få besöka Tulavippan som är en stor loppis i Gagnef. Jag har aldrig varit där, men vill verkligen kika om jag hittar något. Nu lär jag hålla i pengarna eftersom det kommer en flytt och mer att packa känns väl inte helt värt så här innan flytten. Men lite loppis vill jag ändå hinna med att titta på.

Imorgon ska jag fixa naglarna, det ska bli skönt. Just nu är de alldeles för långa! Jag har min gräns över hur långa jag gillar att ha dem!

Nej nu kallar sängen, hoppas att du haft en jättefin dag?

10 Comments

  1. Håller verkligen med! Det här vädret är så ledsamt. Man går och väntar hela året på sommaren & sedan får man detta väder. Usch, så trist 🙁 Lever fortfarande på hoppet om att det varma vädret ska hinna komma tillbaka innan sommaren är över!

  2. Just nu är vädret bra här uppe i Boden, men igår då jag jobbade så var det kladdigt och varmt och det kom någon skur. Blir så dålig när det är rötmånad.

  3. För en gångs skull verkar vi nollåttor dragit en vinstlott med sommarvädret i år. Det regnar här också, men då mest på kvällar, nätter och tidiga mornar. Det är till och med riktigt varmt, om än inte alltid soligt.

    1. Så härligt :D. Jag gillar verkligen att hänga på loppis :). Brukar leta efter finporslin (Rörstrand, Gefle eller Gustavsberg) samt My little ponys :). Även en del Dalainspiration :).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.