Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

Berätta om en lek du ofta lekte som barn…

Jag kör en bloggutmaning i juli Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Jag lekte inte helt otippat mycket med My little pony som barn. Jag kunde leka i timtal med just My little pony. Sedan kom Barbies och det var också sån där lek jag gillade. Jag antar att lite rollekar var min grej.

Deltagare i juliutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.

Geddfish
Marie Frändén
Kraka
Elisabet Karlsten
it_is/Anette
BP-computerart
Minresaminturmörmittliv
Lillian
Anne Jonsson
Susann
Madde
corkystyle
Lisa
Susjos
Tanthuset
Rebecca
Sussi på Stjärnarve

30 Comments

  1. Åh jag lekte också med my little pony och Barbie mycket. Minns lyckan när jag sparat ihop och fick köpa en barbiebil. ? Sen samlade jag på bokmärken och kulor bl.a. Hur många my little pony är det du har?

  2. Det var mer mina barn som lekte med My Little Pony och Barbie. Jag är för gammal, höhö.
    Nej, jag lekte annat. Skriver om det i morgon. Hinner inte idag.

  3. Jag lekte mycket med Barbie och dockor. Men vi lekte också häst väldigt mycket. Kul att tänka tillbaka på hur påhittig man var som barn! ?

  4. Dina leksaker är då långt efter min tid – som barn alltså. Kul att du behållit intresset för My Little Pony även i vuxen ålder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: