Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Reklam

En röd Rockabilly dream.

Inlägget är i reklam för Glinder.se

Att den här sommaren inte är någon annan lik är ingen nyhet. Något som jag varje sommar varit på är olika cruisings så är det inte i år. I år är alla runt omkring här i Dalarna inställda på grund av Covid19. Visst är det vissa som kör spontancruisings men man ska nog vara ganska försiktig med den saken, samt att det inte uppskattas av någon utöver de som håller på med just den saken. Det är så klart jättetråkigt att det är så här, men det betyder inte att man inte kan kolla på en Rockabilly klänning för det. I ärlighetens namn finns det nog inga klänningar som är så otroligt vackra så som de som för oss tillbaka till den tiden där kläder var fina, söta och helt enkelt eleganta. Själv äger jag en i sailor modell, men när jag såg denna röda Marilyn modell så föll jag direkt. Hur fin är den inte? Tänk dig denna på en fest, en fin sommarkväll eller varför inte åkandes i raggarbilen? Jag älskar att den är röd och sedan lite utsvängd, dessutom känns skurningen fin på det sättet att den inte är för djup men heller inte för hög.

Jag är lite besviken över att det inte är någon Falu cruising på onsdag. Det brukar nämligen vara en av årets mysigaste dagar enligt mig. Man sitter ute, solen brukar värma och så dricker man en öl i gräset samtidigt som man tittar på alla fina bilar som åker förbi. I år hade jag velat tagit med mig Skilla ner och tittat, suttit i en fin klänning likt denna underbara röda skapelse ovan och bara fått känna mig fin. Inget hindrar mig från att köpa den ändå, utan jag får väl bära den nästa sommar istället. För nog bör väl nästa sommar vara en vanlig sommar tror ni inte? Det får vi alla hoppas på!

8 Comments

  1. Alltså wow vilken snygg klänning ja tror utan tvekan att du skulle bli den vackraste människan på denna jord om du hade den på dig ?❤️ Jadu vi har ingen bilbingo alls i sommar de gör mig så satans ledsen ärligt talat

  2. Så snygg klänning. Gillar verkligen sådana kläder. Cruisingar är allt något speciellt. Riktig familjefest, men blir också irriterad på spontancruisingarna. Hur tänker dom? Mina barn har en kompis som äger en affär med rockabilly kläder och åker gärna runt på sådana event. Mina tjejer har varit med på lite sådant också. Så kul.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: