Jenzel kör en 100 frågor på 10 dagar. Det vill jag självklart vara med på!

DAG 2 – Fråga 11 till 20

 1. Kan du åka skridskor?
 2. Har du varit med i en talangshow?
 3. Gillade du skolan?
 4. Biter du på naglarna?
 5. Anser du att du är bra på att laga mat?
 6. Tycker du om att dansa?
 7. Förlåter du lätt?
 8. Har du något smeknamn?
 9. Har du någon fobi?
 10. Har du några syskon?

Mina svar:

 1. Kan du åka skridskor?
  Kunde som barn i alla fall. Hur jag kan idag vet jag inte?
 2. Har du varit med i en talangshow?
  Nej, eller vi hade någon sångtävling i skolan och då vann jag. Var i fyran, är nog enda gången jag vunnit något för att jag varit bäst.
 3. Gillade du skolan?
  Nej inte alls, skolan var pest och pina. Jag längtade bara efter att skiten skulle vara slut. Ganska spännande ändå, med tanke på att jag idag är lärare i grunden och utbildad specialpedagog som ska studera till speciallärare. Älskar att studera, men det är på mina villkor så var ju inte direkt skolan.
 4. Biter du på naglarna?
  Nej det gör jag inte. Har ju akrylnaglar också, lite svårt då!
 5. Anser du att du är bra på att laga mat?
  Nej absolut inte, som tur är är både sonen och hans pappa det.
 6. Tycker du om att dansa?
  Nej du ser mig inte på dansgolvet. Hemma kan jag rockaloss men absolut inte ute.
 7. Förlåter du lätt?
  Nej tänker jag direkt. Fast beror ju på vad det är, men jag är liksom äckligt långsint.
 8. Har du något smeknamn?
  Madde och mamma. Mormor kallade mig för Madicken, och min moster Maddeluttenskrutten, min faster kallade mig visst för Maddis.
 9. Har du någon fobi?
  Ja mot sniglar, får verkligen kallsvettningar av sniglar, tycker de är extremt vidriga.
 10. Har du några syskon?
  Ja, Cecilia som är 32, Mattias som är 31, Melissa som är 23 och sedan min halvstorebror Jimmy, som jag är osäker på åldern på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa