Rättvikskulla och Rättvismas, två dockor.

På Facebook var det en tjej som sålde dessa två dockor. Så jag köpte dem, min mormorspappa var från Rättvik så det känns inte helt fel att ha dem här hemma. Jag hoppas att det en dag ska komma ut en Orsakulla som jag kan köpa i dockform också.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

24 thoughts on “Rättvikskulla och Rättvismas, två dockor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: