Oroar du dig för klimatet, sjukdomar eller krig?

Jag kör en bloggutmaning i juli Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Jag är en orolig själ och oroar mig mest för allt, så nog gör jag det. Samtidigt så försöker jag att inte låta sådant där få mig att helt gå under. Vem har ett liv om man ska oroa sig hela tiden? Nej man måste försöka leva också, så jag försöker att göra saker för att få mig att må bättre.

Deltagare i juliutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.

Geddfish
Marie Frändén
Kraka
Elisabet Karlsten
it_is/Anette
BP-computerart
Minresaminturmörmittliv
Lillian
Anne Jonsson
Susann
Madde
corkystyle
Lisa
Susjos
Tanthuset
Rebecca
Sussi på Stjärnarve

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

14 thoughts on “Oroar du dig för klimatet, sjukdomar eller krig?

 • 23 juli, 2020 at 06:46
  Permalink

  Låter bra att låta bli att tänka alldeles för mycket och försöka njuta i stunden! Det är såklart jag också har tankar om olika saker men försöker stöta bort dem för att kunna njuta, som nu under denna semester och corona med bebis i magen och allt jag får och inte får äta. 🙂

  Reply
  • 23 juli, 2020 at 21:18
   Permalink

   Ja man måste ju försöka, annars blir det bara jobbigt med allt tänker jag. Huvudet tänker tillräckligt mycket ändå :).

   Reply
 • 23 juli, 2020 at 11:03
  Permalink

  Inte så att jag går runt och oroar mig hela tiden, men nog är läget i världen oroande när det gäller allt tre sakerna.

  Reply
 • 23 juli, 2020 at 11:08
  Permalink

  Jag oroar mig inte så mycket. Det enda jag kan tänka på är antibiotikaresistens. Eftersom så många har panik över corona så skulle det bli intressant och se vad som händer med världen när vi inte kan använda antibiotika längre… Då kan vi snacka om kris känner jag!

  Reply
 • 23 juli, 2020 at 12:30
  Permalink

  Lägger upp ett inlägg i morgon om min rädsla.

  kram

  Reply
 • 23 juli, 2020 at 12:42
  Permalink

  Klart man oroar sig på ett sätt men försöker även jag inte lägga för stort fokus på det i och med att det kan kännas ännu jobbigare! KRAM <3

  Reply
 • 23 juli, 2020 at 21:03
  Permalink

  Just det, man kan inte leva ett liv där man oroar sig hela tiden. Så jag låter bli. Att oroa sig för nåt man själv har ingen möjlighet att påverka är liksom inte värt besväret.

  Reply
 • 23 juli, 2020 at 23:12
  Permalink

  Jag känner igen mig, jag är en orolig själ jag med och oroar mig för det mesta. Oroar mig för sånt som inte ens kanske sker. Känner du igen det? Men för det mesta försöker jag också att inte tänka på det. Så jag svarar ja på frågan 🙂

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: