Kökets favoriter har rea och då Björn sa att han önskade sig Paleglas från Orrefors, samt All about You från Kosta Boda, så köpte jag det åt honom i födelsedagspresent. Han har ju fyllt 40 den 6 juni men då visste han inte vad han ville ha. Hur som helst så passade jag på att handla lite åt mig med, det blev en Rörstrand Ostindia Floris tallrik och ett glas All about him från Kosta Boda åt mig. Nu har jag samtliga av dessa glas i den formen, så galet goda att dricka vatten eller Pepsi Max ur.

8 kommentarer

  1. Absolut älskar den fina tallriken. Bra att du passade på att vara snäll mor dig själv också och shoppade:-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa