Kökets favoriter har reaoch då Björn sa att han önskade sig Paleglas från Orrefors, samt All about You från Kosta Boda, så köpte jag det åt honom i födelsedagspresent. Han har ju fyllt 40 den 6 juni men då visste han inte vad han ville ha. Hur som helst så passade jag på att handla lite åt mig med, det blev en Rörstrand Ostindia Floris tallrik och ett glas All about him från Kosta Boda åt mig. Nu har jag samtliga av dessa glas i den formen, så galet goda att dricka vatten eller Pepsi Max ur.

Fb-Button

8 kommentarer

  1. Absolut älskar den fina tallriken. Bra att du passade på att vara snäll mor dig själv också och shoppade:-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: