Barnfotografering: Syskonen Alice & Calle.

Igår åkte jag och Skilla iväg för att träffa min bästa vän Lisa och hennes två barn Alice och Calle. Vi fikade, lekte i lekpark och gick på promenad. Jag passade på att fotografera barnen med min Canon eos 70D. Jag älskar ju att fotografera med systemkameran, men blir alldeles för sällan numera. Måste göra det till en mer daglig rutin så fort jag flyttat. Hur som helst ovan ser ni tre av bilderna jag tog.

Gå gärna in och besök Lisas blogg också.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

24 thoughts on “Barnfotografering: Syskonen Alice & Calle.

 • 26 juli, 2020 at 10:23
  Permalink

  Fina foton på barnen, jag har ärvt en systemkamera men inte lärt mej riktigt hur man får fina foton, så den ligger oftast i garderoben.
  Men nu blev jag nyfiken, har ju inte varit här på ett tag och missat detta med flytten? Berätta!
  Ha en fin dag,
  Kram

  Reply
  • 27 juli, 2020 at 22:24
   Permalink

   Tack :D. Åh så roligt, förstår det man får lite träna när man ska fotografera med systemkameran :).
   Jag ska flytta den 1 oktober, eller ja lite tidigare med för de som bor i lägenheten kommer flytta några dagar innan. Gjorde något på impuls (OTROLIGT OVANLIGT FÖR MIG) och sökte på en fyra på 115 kvm i huset bredvid. Fick lägenheten som är en etagelägenhet och ja så är det :).

   Reply
 • 26 juli, 2020 at 10:41
  Permalink

  Ja, vilka härliga kort. Visst borde man ut och ta kort lite oftare med sin kamera=)
  Trevlig söndag vännen <3

  Reply
 • 26 juli, 2020 at 10:43
  Permalink

  Vad mysigt att ses och umgås sådär! Korten blev super fina ❤️

  Reply
 • 26 juli, 2020 at 11:36
  Permalink

  jag använder min systemkamera alldeles för sällan också. Man har blivit så bekväm med att telefonerna nu för tiden har så bra kamera. Fina bilder 🙂

  Reply
 • 26 juli, 2020 at 14:08
  Permalink

  Samma här, alltså. Varje gång jag har med mig kameran och fotograferar tänker jag att jag måste se till att börja göra det oftare, men det blir ju aldrig så. Tror det kan bero på att det känns ganska bökigt att bära med sig en systemkamera “överallt”.

  Reply
 • 26 juli, 2020 at 15:41
  Permalink

  men åh, den första bilden var ju helt fantastisk <3

  Reply
 • 26 juli, 2020 at 20:38
  Permalink

  Måste ha läst din blogg ett bra tag nu, för jag minns att du fotat barnen några gånger förut. Så stora de har blivit. Jättekul att följa deras utveckling.

  Reply
  • 27 juli, 2020 at 22:02
   Permalink

   Åh det stämmer, har fotat barnen i flera år :D. Alice från det hon låg i sin mammas mage :D.

   Reply
 • 26 juli, 2020 at 21:03
  Permalink

  Så härliga bilder….syskonkärlek är väl den bästa av kärlekar och syns så tydligt på bilderna Har också en Canon EOS stående här hemma som används alldeles för sällan, dotterns gamla som jag fick ta över när hon köpte en nyare

  Reply
  • 27 juli, 2020 at 22:06
   Permalink

   Åh tack :). Ja jättefint med syskonkärlek :). Förstår det, så lätt att man glömmer :).

   Reply
 • 26 juli, 2020 at 21:06
  Permalink

  Har också tappat mycket med att fota med systemkameran. Blir så mycket bättre bilder. Kanske ska ta tag i det under semestern lite mer? Kul att du också hoppat på Jenzels utmaning. Riktigt bra frågor

  Reply
  • 27 juli, 2020 at 22:06
   Permalink

   Förstår, det är lätt att man gör det tror jag när smartphones är så enkla :). Jag ska försöka :).

   Reply
 • 26 juli, 2020 at 22:13
  Permalink

  Fina bilder. Nu var det längesen jag fotograferade med en systemkamera. Kul med en hobby.😊👍🏾

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: